Tidigare deltagare berättar

“Jag kan varmt rekommendera Innovative Event Management till andra, både oerfarna och erfarna, då jag fått givande verktyg under dessa nätverksbildande månader” – Mads W.

”Riktig bra kurs. Jag lärde känna trevliga människor och fick några spännande insikter i eventbranschen.” – Joanna M.

“Jag tyckte helt klart att kursen har varit värd alla pengar! Det har varit en superbra kurs! Tack!” – Maya L.

”Det var riktigt konkret och organiserat med ett specifikt tema eller ämne som vi gick igenom varje lektion och som vi arbetade med i grupper. Härligt med ‘praktiskt’ arbete på det sättet. Bra möjlighet till att spåna med andra och utveckla idéer” – Maj M.

“Hela kursen har varit givande och motiverande. Bra undervisare som kommer med engagemang som fångar mig. Tack för allt!” – Mette J.

”En kurs som ger dig förmågan och verktygen till att vara nytänkande till dina events.” – Natasja K. 

“Kursen var bra. Man fick en massa saker med sig i bagaget samt ett bra nätverk bland de andra deltagarna” – Mikkel

Jag har hamnat på min drömkurs. Jag fick kunskaper om många aspekter av eventbranschen. Jag har lärt mig förstå vad som är viktigt för att planlägga och hålla i ett evenemang” – Sofie S.

En spännande kurs med inspirerande och motiverade undervisare och deltagare. Går från kursen med händer över huvudet och fylld av energi och gå-på-mod! Kan rekommendera kursen! Sandra K.

Jag vill verkligen rekommendera kursen för andra som går i tankarna om en karriär inom Event Management. Som deltagare får du en grundlig genomgång av hur man koordinerar och håller i ett evenemang. Undervisarna är inspirerande och speciell utvalda för de olika lektionerna. Förutom det kommer du möta sköna deltagare som har samma dröm som dig. Här får du alltså en chans att nätverka och skapa något fett ihop med andra.” – Helene P.

Om du har en koordinator inom dig så är kursen ett bra sätt att prova dina kompetenser på. Jag fick bekräftat att jag ska följa min dröm om att bli projektledare eller eventkoordinator. Förutom det, har jag även fått goda redskap, kontakter och vänner. Om du tvivlar på om projektledare är rollen för dig eller saknar stämpel på dina kompetenser inom området så vill jag varmt rekommendera kursen” – Anita M.

“Jag valde denna kurs för att jag i grunden inte hade fått en studieplats som eventkoordinator och ville utveckla mig inom området så jag kunde börja arbeta självständigt inom eventbranschen. Kursen har givit mig en massa grundläggande kunskaper och en stor inblick i hur man tar sig från A till B. Jag har fått ut otroligt mycket av kursen och jag kan helt klart rekommendera den till andra som önskar att jobba med event.” – Nicklas J.

“Det har varit spännande att möta en massa engagerade personer och bli undervisad av kompetenta undervisare, som dessutom arbetar med event och därför har praktiska exempel och inte bara en massa teori. Efter varje lektion har jag kommit hem med ny energi och inspirerad av de spännande jobb som väntar där ute.” – Helle N.

“Jag tycker att kursen tydligt klargjorde vad som krävs för att driva ett event. Kursen hjälpte mig  utveckla ett kreativt tankesätt kring event och utvecklade mitt nätverk inom eventbranschen.” – Anne B.

Det har varit bra att få några konkreta metoder till vad jag tidigare har gjort intuitivt. Har helt klart lärt mig något nytt. Det har varit superspännande!” – Stine L.

“Intressant att så många kunniga undervisare kan fylla oss kursdeltagare med kunskap under så kort tid. Kan inte göra annat än att rekommendera denna kurs till andra som vill behärska ‘eventens universum’.”
– tidigare kursist.

“Hela kursen har varit riktigt bra. Undervisarna är mycket engagerade och kommer med bra redskap som jag kan använda vidare i mina studier och arbeten med projekt och event.”  – tidigare kursdeltagare

“Allt som allt en bra kurs med otroligt duktiga och engagerade undervisare.”
– tidigare kursist.

“Kursen har gett mig en grundläggande kunskap kring eventbranschen. Samtidigt fick jag bekräftat att event är något för mig.”  – tidigare kursdeltagare

“Jag har tidigare gått en grundkurs för att bli eventkoordinator. Jag hade redan på den första modulen, på denna kurs, lärt mig mera bransch-kunskap, än på hela min grundkurs totalt. Fantastisk kurs, och inspirerande undervisare!”
– tidigare kursist.

“En bra kurs som ger dig insikt i vad man behöver ha koll på när man planerar event.”  – tidigare kursdeltagare

“Kursen har gett mig en grundläggande kunskap kring eventbranschen. Samtidigt fick jag bekräftat att event är något för mig.”  – tidigare kursdeltagare