fbpx

OM OSS

Innovative Event Management är Nordens största eventbranschkurs, utvecklad av den danska verksamheten B Group.

B Group brinner för att utveckla talanger inom flera kreativa branscher. Detta gör vi genom att erbjuda karriärfrämjande kurser, där mötet mellan etablerade branschfolk och nya talanger är i fokus. 

 

B Group har existerat sedan 2009 och är representerat i både Danmark och Sverige, där vi årligen avhåller mer än 50 kurser – vi erbjuder till exempel även kurserna Innovative Music Management och Innovative Sport Management.

 

Läs mer om B Group på: www.b-group.dk

FILOSOFI

Eventbranschen är känd för att vara en stängt bransch, där ett stort nätverk och ett starkt CV är avgörande för att skapa sig en karriär. Kursen Innovative Event Management startades därför med målet att förena den etablerade branschen och framtidens entusiaster som brinner för att förverkliga sina projekt och idéer. Därav är det uteslutande professionella branschfolk som undervisar våra deltagare på kursen – helt enkelt för att säkra att det som sätts i fokus är det som efterfrågas på arbetsmarknaden just nu. Vi håller en hög nivå och undervisningen präglas av både teoretisk kunskap och praktiska övningar – allt för att förbereda deltagarna för en framtid i branschen många bara drömmer om. 

KURSANSVARIG

Martha Molgaard
kundservice@innovativeevent.se
Tlf. nr. till kontoret: +46 8 525 028 77