5 ROLIGA EVENTIDÉER (PART 2)

Det är roligt med event, allra främst att anordna dem! Vi på Innovative Event Management har tagit fram lista nummer 2 för den som behöver inspiration eller idéer till saker att göra på sin tillställning. 

Brädspel
En lite lugnare aktivitet för mindre grupper. Beroende på målgrupp kan du anordna turneringar med exempelvis schack, med andra ord eller “vem där?”. Här gäller det att underhålla det runt om spelet, för att undvika tristess. Se till att ha musik, tilltugg och spel som skapar spänning och engagemang.

Canvas 
Sätt färg på eventet! Köp in lite målarfärg, penslar och canvastavlor och låt gästerna skapa fritt. En aktivitet för kreativa gäster, och som kan bli ännu roligare med lite alkoholhaltig dryck. Avsluta aktiviteten med konstutställning och låt dem ta del av varandras verk.

Karaoke
Vad är roligare än att vara Beyoncé för en kväll? Karaoke är en aktivitet som är uppskattad bland många och en rolig aktivitet på event. De flesta brukar sluta upp i karaokebåset, framförallt om eventet innefattar alkoholhaltig dryck. Det krävs en del utrustning som TV-skärm, mikrofoner, högtalare, dator och nedladdade låtar i karaokeversion. Se även till att inte ha några grannar i närheten som inte uppskattar skönsången lika mycket som gästerna.

Mysterium
Någonting har försvunnit. Eller behöver lösas. Mysterium är bra för teambuilding och uppskattat bland många. Likt Escape Room, som slog igenom i Sverige för några år sedan, så gäller det att tänka både innan- och utanför boxen för att klara gåtan. En aktivitet som kräver lite mer planering och engagemang. Det kan antingen vara kluringar som kräver logiskt tänkande att lösa eller varför inte en lek om vem som är mördaren i rummet. För att lösa mysterium krävs kommunikation, vilket är perfekt för att föra samman eventets gäster.

Vinprovning
Mat och dryck är alltid uppskattat på event. Även om det gäller provsmakning. Beställ in lite olika viner, ölsorter eller ostar och ha provning! Låt alla diskutera sig fram genom smakerna och upptäcka nya favoriter. En uppskattad aktivitet för alla.

Vill du få ytterligare kunskap som kommer till användning i branschens alla steg? Anmäl dig till vår kurs! 

Du hittar all info här: KURS & PRIS.