Vad säger våra tidigare kursister?

Nyfiken på vad våra tidigare kursiter fått med sig för erfarenheter och lärdomar från kursen Innovative Event Management? Här har vi delat med oss av några av våra många omdömen.

“Jag kan varmt rekommendera Innovative Event Management till andra, både oerfarna och erfarna, då jag fått givande verktyg under dessa nätverksbildande månader” – Mads W.

“Hela kursen har varit givande och motiverande. Bra undervisare som kommer med engagemang som fångar mig. Tack för allt!” – Mette J.

“En spännande kurs med inspirerande och motiverade undervisare och deltagare. Går från kursen med händer över huvudet och fylld av energi och gå-på-mod! Kan rekommendera kursen!” – Sandra K.

”Det var riktigt konkret och organiserat med ett specifikt tema eller ämne som vi gick igenom varje lektion och som vi arbetade med i grupper. Härligt med ‘praktiskt’ arbete på det sättet. Bra möjlighet till att spåna med andra och utveckla idéer” – Maj M.

“Jag vill verkligen rekommendera kursen för andra som går i tankarna om en karriär inom Event Management. Som deltagare får du en grundlig genomgång av hur man koordinerar och håller i ett evenemang. Undervisarna är inspirerande och speciell utvalda för de olika lektionerna. Förutom det kommer du möta sköna deltagare som har samma dröm som dig. Här får du alltså en chans att nätverka och skapa något fett ihop med andra.” – Helene P.

Foto: Innovative Event Management

Text: Alva Skoglund

Nyfiken på att läsa fler omdömen?