Guide till nya deltagare

Foto: Pexels
Text: Maja Frick

Har du skickat in din anmälan till Innovative Event Management? Wow, vad kul, hoppas vi ses på kursen! Du kan du nu se fram emot att få lära dig massa ny kunskap om  eventbranschen och få möta etablerade undervisare och andra likasinnade personer. Ni kommer att få härliga lektioner tillsammans och dela minnen för livet. Tänk vad coolt det är att vara del av någons start på en drömkarriär, och inte minst din egen!! 

För dig som ska delta på Innovative Event Management har vi satt ihop en liten guide som kan vara skönt att ta i bagaget när du kommer till kursen. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper eller redskap, men det kan vara skönt för dig att veta vad du kommer få.

Kom som du är

Det enda som behövs för att du ska få delta på kursen är att du har ett intresse för branschen. Alla kursdeltagare har olika mål med kursen, men det alla har gemensamt är att de vill lära sig mer och få höra andras lärdomar och erfarenheter. Du behöver inte ha med dig någonting, men vi kan tipsa om att ha med dig en dator eller liknande som du kan anteckna på.

Slappna av och njut

Visst är det alltid lite nervöst när man ska göra något nytt för första gången och inte minst när man ska träffa nya människor? Men du behöver inte vara orolig. Förmodligen känner de andra samma som dig och ni alla är lika nervösa. Du kan dock vara säker på att ni alla har i alla fall något gemensamt, nämligen er nyfikenhet och ert intresse för xxxbranschen. 

Att känna prestationsångest och inte vilja skämma ut sig själv är fullt naturligt och normalt. Men under kursen behöver du inte känna dessa känslor. Det enda du behöver göra är att dyka upp och visa respekt och intresse för de andra deltagarna och undervisaren. Du kan komma till undervisningstillfället, slappna av och njuta av några timmar med prat om din drömbransch. Hur härligt låter inte det?

That’s it

Mer än så behöver du inte göra inför kursen. Du behöver bara komma dit och vara nyfiken och intresserad av det som kursen handlar om. Inga böcker, inga förkunskaper eller något annat behövs förberedas inför kursen. Genom att komma till lokalen och vara en del av utbildningstillfället har du gjort ditt. Skönt va?

Vi ser fram emot att se dig på kursen och vi hoppas att du nu kan känna dig lite lugnare inför kursstart. Du kommer att få träffa trevliga människor som kan göra skillnad för din karriär, det tackar man ju aldrig nej till.

Du har fortfarande chans att anmäla dig till Innovative Event MAnagement