Guide till dig som har avslutat Innovative Event Management

Foto: Pexels
Text: Maja Frick

Woho, du har nu genomfört Innovative Event Management, vi är stolta och imponerade av dig! Vi vill säga grattis och tack för att du har varit en del av kursen och bidragit med dina tankar och idéer. Men det slutar inte här, vi har mer att ge dig. Bara för att kursen är slut betyder det inte att att vi aldrig kommer tänka på dig igen. 

Här kommer vi berätta mer om hur du fortfarande kan vara en del av Innovative Event Management. Du kan få fortsatta tips, kunskaper, lärdomar, utbyte av erfarenheter och mycket mycket mer.

Kursbevis

Efter avslutad kurs får du som utlovat ett kursbevis som intygar att du har genomfört alla modulerna i kursen. Det kan du använda tillsammans med ditt CV för framtida arbetsgivare eller liknande. Du kan även lägga till på ditt CV att du har genomfört Innovative Event Management, det kan vara en stor merit.

Nätverk

Kursen ger dig inte bara praktisk och teoretisk kunskap, den ger dessutom möjligheten att lära känna lärarna och andra personer med samma intresse som dig. Vem vet vilka möjligheter som du kan finna om du lär känna nya människor? Du kommer få chansen att utvidga ditt nätverk och få kontakter inom eventbranschen. 

Vi har även en grupp på Facebook som heter Jobb och praktik i eventbranschen. Gå med i den och du kommer ännu mer in i branschen, någonting som bara kan ge positiva effekter. Där finns andra människor som kan lägga ut jobbannonser, praktikplatser, tips och mycket annat om er gemensamma drömbransch. Där kan du också ställa en fråga om du undrar någonting.

Sociala medier och kundservice

Genom att följa Innovative Event Management på Facebook och innovativeevent_sweden på Instagram kommer du få ännu fler tips och nyheter om vad som händer! Där kan du även kontakta oss om du har en fråga eller undrar något. Skriv till oss på Messenger eller på DM så svarar vi så fort vi kan! 

Du kommer även kunna fortsätta nå oss via vår kundservice, antingen på telefon, mail eller chatt via hemsidan. Du kan även signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna från Innovative Event Management. 

Innovative Event Management är inte bara en kurs, det är en möjlighet för dig att bygga kontakter och börja din resa mot din drömkarriär.

Har du inte genomfört kursen än?
Inga problem, det finns fortfarande tid att anmäla sig