“ALL KUNSKAP JAG FÅTT UNDER KURSEN KÄNNS OTROLIGT VÄRDEFULL” – Olof Bygren, tidigare kursdeltagare

Varje år är det fler och fler som går ut kursen Innovative Event Management, alla förväntansfulla och redo att ta sig an eventbranschen. En bransch som kan vara svår att ge sig in i, men Innovative Event Management ger dig rätt redskap för att våga ta klivet. Vi har tagit ett kort snack med en av våra tidigare kursdeltagare, Olof Bygren, för att höra om vad Innovative Event Management har givit honom för kunskap och insikter.

Hej! Berätta, vem är du?

Hej! Olof, 19 år från Stockholm som för närvarande jobbar på restaurang. Jag tog studenten i somras så jag bedriver mest tiden med jobb och att umgås med vänner.

Varför sökte du till Innovative Event Management?

Det var min mamma som tipsade om kursen och jag tänkte “varför inte?”. Jag hade inga förväntningar men det verkade extremt kul. Jag har alltid gillat event och var särskilt intresserad av delen som handlade om att leda projekt vilket gjorde att jag sökte till kursen.

Vilka drömmar har du angående eventbranschen?

Jag har fått en hel del ideér med projekt som jag vill starta, inte bara inom event. All kunskap jag fått under kursen känns otroligt värdefull när det kommer till eventbranschen, allt från ideégenerering till marknadsföring, vilket jag hoppas att jag kommer få applicera i verkligheten.

Vilka viktiga lärdomar har du fått från kursen?

Hur viktigt det är att lyssna in alla som är del av ett projekt, det är ibland de som sitter på det bästa ideérna.

Vem tycker du ska söka till Innovative Event Management?

Alla som känner att det vill lära sig nåt nytt. Jag tog studenten i somras och visste inte riktigt vad jag ville göra med mitt liv, nu har jag fått en hel del nya intryck som jag inte fått någon annanstans.

Vilken del av kursen var din favorit?

Projektledningen. Alf Kjeller som föreläste då var extremt duktig på det han lärde ut och en extremt rolig person. Samt marknadsföringslektionen, den gav en verkligen perspektiv och hur viktigt en bra kommunikationsstrategi är när man bygger event och varumärken.

Vill du läsa mer om vilka olika lektioner Innovative Event Management erbjuder?